Contact

Over mij

Mijn naam is Yvonne Winter en ik woon al jaren met veel plezier in Lelystad. Ik ben gek op Ibiza, lekker eten, muziek en de Ibizamarkten!

4 jaar geleden ben ik begonnen met het opzetten van De Lelystadse Hippiemarkt. Een initatief om "iets leuks" in en voor Lelystad te organiseren. Al eerder organiseerde ik wel vaker een leuke avond met een drankje, hapje, muziek en gezelligheid maar de locaties werden te klein en de bezoekersaantallen groeiden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een mooie en grotere locatie. Uiteindelijk werd dat : de kust van Lelystad bij Batavia Stad!

Het is uiteindelijk zo een groot succes dat we meer dan 35.000 bezoekers trekken uit binnen- en buitenland! We rekenen geen entree en willen er ieder jaar weer een feestje van maken!

Ieder jaar kies ik weer een mooi, goed Nederlands, maatschappelijk doel waar wij aan doneren. Dit doen wij middels een loterij, eventueel een veiling en middels sponsoring.

Inmiddels is De lelystadse Hippiemarkt een begrip geworden in Lelystad maar ook al landelijk! Iets waar ik en mijn team alleen maar trots op kunnen zijn!

Voor dit jaar zijn de voorbereidingen al in volle gang en vanaf oktober 2018 is het weer mogelijk om je in te schrijven als deelnemer of als sponsor.

Ik hoop je dit jaar weer te zien en abonneer je vooral op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Tot snel!

Yvonne Winter

Contactgegevens


Hollandse Hout 52
8244 GC Lelystad
Tel.: 06-34651143

E-mail: info@delelystadsehippiemarkt.nl

KvK: 72454652
BTW: NL 859114594B01

Contactformulier