Contact

Over mij

Mijn naam is Yvonne Winter en ik kom uit Amsterdam.  Al vanaf mijn twaalfde jaar woon ik in met veel plezier in Lelystad.

3 jaar geleden ben ik begonnen met het opzetten van De Lelystadse Hippiemarkt. Een initatief om "iets leuks" in en voor Lelystad te organiseren. Al eerder organiseerde ik wel vaker een leuke avond met een drankje, hapje, muziek en gezelligheid maar het werd te klein en de bezoekers werden alleen maar meer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een mooie en grotere locatie. Uiteindelijk werd dat : Bataviahaven!

Het eerste jaar ben ik begonnen met 50 kramen op 1 dag en daar kwamen al geheel onverwacht zo'n 5.000 bezoekers op af. Het tweede jaar 2 dagen en met 150 kramen was het weer een groter succes! Iedereen was zo enthousiast dat ik er dit jaar 3 dagen van had gemaakt! En ook dit jaar was het weer een groot succes met tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland!

Ieder jaar kies ik weer een mooi, goed Nederlands, maatschappelijk doel waar wij aan doneren. Dit doen wij middels een loterij, eventueel een veiling en middels sponsoring.

Inmiddels is De lelystadse Hippiemarkt een begrip geworden in Lelystad maar ook al landelijk! Iets waar ik en mijn team alleen maar trots op kunnen zijn!

Voor volgend jaar zijn de voorbereidingen al in volle gang en vanaf oktober 2018 is het weer mogelijk om je in te schrijven als deelnemer of als sponsor.

Ik hoop je volgend jaar weer te zien en abonneer je vooral op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Tot gauw!

Yvonne Winter

Contactgegevens


Hollandse Hout 52
8244 GC Lelystad
Tel.: 06-34651143

E-mail: info@delelystadsehippiemarkt.nl

KvK: 72454652
BTW: NL 129759910B01

Contactformulier