Contact

Over mij

Mijn naam is Yvonne Winter en ik woon al jaren met veel plezier in Lelystad. Ik ben gek op Ibiza, lekker eten, muziek en de Ibizamarkten!

8 jaar geleden ben ik begonnen met het opzetten van De Lelystadse Hippiemarkt. Een initatief om "iets leuks" in en voor Lelystad te organiseren. Al eerder organiseerde ik wel vaker een leuke avond met een drankje, hapje, muziek en gezelligheid maar de locaties werden te klein en de bezoekersaantallen groeiden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een mooie en grotere locatie. Uiteindelijk werd dat : de kust van Lelystad bij Batavia Stad!

Het is uiteindelijk zo een groot succes geworden dat we meer dan 35.000 bezoekers trekken uit binnen- en buitenland! We rekenen geen entree en willen er ieder jaar weer een feestje van maken!

Helaas heeft Corona roet in het veten gegooid en konden we in 2020 en 2021 geen markt organiseren. Nu gaan we samen in 2023 met feestweek Lelystad weer een leuk evenement neerzetten met De Hippiemarkt!

Ieder jaar doneren wij weer aan een mooi, goed Nederlands, maatschappelijk doel.

Inmiddels is De Lelystadse Hippiemarkt een begrip geworden in Lelystad maar ook al landelijk! Iets waar ik alleen maar trots op ben!

Ik hoop je weer te zien dit jaar en abonneer je vooral op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Tot snel!

Yvonne Winter

Contactgegevens


Hollandse Hout 52
8244 GC Lelystad
Tel.: 06-34651143

E-mail: info@delelystadsehippiemarkt.nl

KvK: 72454652
BTW: NL 859114594B01

Contactformulier