Deelname

Voor ondernemers is De Lelystadse Hippiemarkt® een zeer interessant evenement om extra omzet en exposure te bewerkstelligen. Ook voor beginnende ondernemers is dit evenement een uitgelezen gelegenheid om een nieuw product of dienst te promoten. Heb je interesse om voor 5, 6 en 7 juli 2019 een kraam of plek te huren?

Hier volgt wat informatie: De plek is 5 X 2 meter en de kraamafmeting is 4 X 1 meter. Standhouders kunnen een plek, c.q. kraam huren voor 3 dagen. Wil je meer ruimte? Geen probleem maar dan wordt er wat extra gerekend.

Foodkramen of stands betalen meer voor hun plek. Binnenkort zal op deze pagina alle informatie te vinden zijn over de vernieuwde tarieven.   

Aanmelding is nog geen garantie voor deelname. Wij zullen een keuze moeten gaan maken. Na aanmelding ontvang je een factuur. Deze dien je  binnen twee weken voor ten minste 50% te voldoen.

Aanmelden kan tot en met 15 juni 2019. Voor kledingtrucks geldt een meerprijs, afhankelijk van de benodigde ruimte.

Trucks en auto’s die op de markt moeten blijven staan omdat daaruit wordt verkocht, moeten een stuk karton tegen bevuiling van het wegdek onder de auto leggen. Stroom kan geregeld worden, alleen tegen een vergoeding, afhankelijk van de benodigde wattage.  Extra stroom voor de nacht wordt extra berekend.

Wij doneren dit jaar weer aan een goed doel.  

Vrijdag 5 juli is de markt voor het publiek open van 15.00-22.00 uur, zaterdag 6 juli van 13.00-22.00 uur en zondag 7 juli van 13.00-21.00 uur. De opbouw begint al rond 9.00 uur ’s morgens. Op deze dagen is Bataviastad ook open en wel tot 22.00 uur.  Bij vragen bij voorkeur e-mailen naar info@delelystadsehippiemarkt.nl

Aanmelden

Heb je interesse om voor 5,6 en 7 juli 2019 een kraam of plek te huren? Binnenkort kun je het aanmeldingsformulier hier invullen. 

Deelnemen

Deelnemen aan de Editie 2018 van De Lelystadse Hippiemarkt®?

Deelnemen

De Hippiekrant

Wil je een advertentie plaatsen in de De Lelystadse Hippiekrant?

Adverteren