Partners

De partners van De Lelystadse Hippiemarkt® in de editie 2018.


FLIINK

FLIINK

Fliink is een full-service reclame- en organisatieadviesbureau, dat zich richt op het bewerkstelligen van organisatieverbetering. Onze diensten zien wij als middel om verbeteringen in de organisatie van onze opdrachtgevers door te voeren. Wij zijn sterk gericht op resultaat. Ons uitgangspunt is dan ook dat het resultaat van onze inspanningen, op korte of lange termijn, altijd een verbetering van de bedrijfsresultaten dient te zijn.

Werk je vanuit Passie of Discipline?

Raak het je hart of het hoofd? Werken vanuit passie levert energie op, werken vanuit discipline vreet energie. Het resultaat van de methode Fliink Uitblinken is het creëren van duidelijkheid over de manier waarop de mensen in de organisatie werken en welke resultaten dit oplevert. Wat is nu echt het gedachtengoed waarop de onderneming is gebaseerd en zien wij dit ook in de praktijk? Wat moet er gebeuren om Fliink uit te blinken? Als je uitblinkt in wat je doet, val je op. Je valt op omdat je bovengemiddeld presteert. Uitblinken mág en voelt goed. Hierdoor zet je jezelf opnieuw op de kaart.

Inspiratie & Coaching | Branding & Design | Consulting & Strategie

Kijk op onze website: www.fliink.nl

Ouderenfonds

Het vergeten kind

In Nederland wonen ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land.

Het Vergeten Kind strijd daarom voor een Nederland waarin elk kind echt kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Voor meer info www.hetvergetenkind.nl

Ouderenfonds

Jonkerenkoning én Huisraadidee staan 6,7 en 8 juli op de Lelystadse Hippiemarkt!

Dat vinden wij erg leuk! www.jonkerenkoning.nl betrokken bij Het Vergeten Kind.

Het goede doel wat de Hippiemarkt heeft gekozen -Het Vergeten Kind- spreekt ons erg aan. Uit eigen ervaring kan ik beamen dat als kinderen verwaarloosd, misbruikt en/of mishandeld worden, dit je hele leven kan tekenen. Wij Henk Koning en Saskia Jonker bieden hulp aan mensen/kinderen die een vergeten kind zijn en/of waren en mede hierdoor problemen in het leven ervaren.

Saskia

Doe mee met een workshop vogelhuisje beplakken. Alleen voor hippe vogels!

www.huisraadidee.nl.

Iedereen kan een voorwerp beplakken: mensen van 4 t/m 104 jaar. Tijdens de Hippiemarkt kun je aanschuiven voor een Pak en Plak workshop. Er zijn vogelhuisjes, flessen e.a. voorwerpen te beplakken. Je kunt ook zelf een voorwerp meenemen naar onze Pak en Plak workshops. Vanaf € 7,50.

Je plakt dus niet alleen voor jezelf maar ook voor goed doel: Het Vergeten Kind

 
Ibiza Experience
City Marketing Lelystad