Onze sponsors

Mede dankzij de steun van onze sponsoren is De Lelystadse Hippiemarkt uitgegroeid tot een mooi evenement. Ook dit jaar mogen wij rekenen op de steun van deze onmisbare groep ondernemers.

Hieronder de sponsors van De Lelystadse Hippiemarkt editie 2018.

 

Peter heeft een praktijk gericht op het helpen van mensen die werkzaam zijn in organisaties. Door mensen te helpen, help je de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Hij begeleidt teams, directieleden, maar ook individuele professionals die ondersteuning nodig hebben om weer enthousiast, gemotiveerd aan de slag te gaan met vertrouwen in de toekomst.

Ieder mens wil gelukkig zijn, óók in zijn/haar rol als werkend mens. In deze stress volle tijd is dat niet altijd even gemakkelijk. Er wordt veel van je gevraagd, en tot overmaat van ramp vraag je óók nog eens veel van jezelf.

Peter brengt jou (en het team) terug naar de essentie; hierdoor ontstaat ruimte en perspectief, feitelijk de randvoorwaarden voor het laten groeien van inspiratie en kracht. De aanpak van Peter is gebaseerd op de positieve psychologie, het toegroeien naar bevlogenheid.

HET GAAT ER NIET OM WAT JE OVERKOMT, MAAR HOE JE ER MEE OMGAAT!

Ben je geïnteresseerd, kun je altijd de website bezoeken: www.petervankleij.nl


Total Home Concept werkt graag samen met een leuk initiatief als de Lelystadse Hippiemarkt!

Wie zijn wij?

Total Home Concept is een uniek begrip in Lelystad, waar uw woonwensen worden getransformeerd tot uw ideale wooninrichting. Voor een verbouwing of nieuwbouwproject, is Total Home Concept uw partner waarbij kwaliteit en service centraal staan. Dat vinden wij belangrijk.

Met een uitgebreide collectie keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking, kunt u zich eindeloos laten inspireren en verrassen. Omdat alles zich onder één dak bevindt, sluit alles perfect bij elkaar aan, en krijgt u een persoonlijk advies. Het gaat immers om de totale beleving!

Graag verwelkomen wij u in onze 3000m2 showroom in Lelystad om u te laten inspireren om van uw (nieuwbouw) huis een echt thuis te maken. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden en geven u hierbij handige tips voor het inrichten van uw woning. Onder het genot van wat lekkers bij uw koffie of thee kunt u zich op uw gemak oriënteren over de eindeloze mogelijkheden bij Total Home Concept.

Graag tot ziens!

Onze website: www.totalhomeconcept.nl


Readyforliving is een onderscheidende projectontwikkelaar die woningen ontwikkelt en deze compleet afbouwt naar smaak van koper. In onze eigen showroom te Lelystad kunnen de kopers terecht voor het uitzoeken van keuken, vloer en wandafwerking, sanitair en tegels. Ook hebben wij een SieMatic Boutique in het hogere segment kwaliteitskeukens. Naast projecten in Lelystad zijn wij ook actief in o.a. Lemmer, Blokzijl, Almere, Ermelo, Zeewolde, Harskamp en ’s-Graveland. Kijk maar eens op de website www.readyforliving.nl.