Onze sponsors

Mede dankzij de steun van onze sponsoren is De Lelystadse Hippiemarkt uitgegroeid tot een mooi evenement. Ook dit jaar mogen wij rekenen op de steun van deze onmisbare groep ondernemers.

Hieronder de sponsors van De Lelystadse Hippiemarkt® editie 2018.

 
 
 

Peter heeft een praktijk gericht op het helpen van mensen die werkzaam zijn in organisaties. Door mensen te helpen, help je de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Hij begeleidt teams, directieleden, maar ook individuele professionals die ondersteuning nodig hebben om weer enthousiast, gemotiveerd aan de slag te gaan met vertrouwen in de toekomst.

Ieder mens wil gelukkig zijn, óók in zijn/haar rol als werkend mens. In deze stress volle tijd is dat niet altijd even gemakkelijk. Er wordt veel van je gevraagd, en tot overmaat van ramp vraag je óók nog eens veel van jezelf.

Peter brengt jou (en het team) terug naar de essentie; hierdoor ontstaat ruimte en perspectief, feitelijk de randvoorwaarden voor het laten groeien van inspiratie en kracht. De aanpak van Peter is gebaseerd op de positieve psychologie, het toegroeien naar bevlogenheid.

HET GAAT ER NIET OM WAT JE OVERKOMT, MAAR HOE JE ER MEE OMGAAT!

Ben je geïnteresseerd, kun je altijd de website bezoeken: www.petervankleij.nl


Total Home Concept werkt graag samen met een leuk initiatief als de Lelystadse Hippiemarkt!

Wie zijn wij?

Total Home Concept is een uniek begrip in Lelystad, waar uw woonwensen worden getransformeerd tot uw ideale wooninrichting. Voor een verbouwing of nieuwbouwproject, is Total Home Concept uw partner waarbij kwaliteit en service centraal staan. Dat vinden wij belangrijk.

Met een uitgebreide collectie keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking, kunt u zich eindeloos laten inspireren en verrassen. Omdat alles zich onder één dak bevindt, sluit alles perfect bij elkaar aan, en krijgt u een persoonlijk advies. Het gaat immers om de totale beleving!

Graag verwelkomen wij u in onze 3000m2 showroom in Lelystad om u te laten inspireren om van uw (nieuwbouw) huis een echt thuis te maken. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden en geven u hierbij handige tips voor het inrichten van uw woning. Onder het genot van wat lekkers bij uw koffie of thee kunt u zich op uw gemak oriënteren over de eindeloze mogelijkheden bij Total Home Concept. Onze website: www.totalhomeconcept.nl

Graag tot ziens!


Aviocom is opgericht in 2005 om de luchtvaartindustrie een “One-Stop Shop” concept aan te bieden voor de levering van hightech chemische eindproducten. Onze ervaring zetten wij in bij vliegtuigonderhoudsbedrijven om advies te geven over hoe zij hun processen efficiënter en effectiever kunnen inrichten om zodoende kosten te besparen. Tevens verzorgen wij trainingen “on the job” of bij ons op kantoor, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven.

Deze trainingen en adviezen leiden naar introductie van nieuwe producten die wij vervolgens inkopen, opslaan en leveren aan onze luchtvaartklanten in hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk.

Aviocom heeft een 5 jarig contract met KLM voor de levering van producten en diensten en mede door dit contract zijn wij uitgegroeid tot de grootste leverancier van chemische producten bij dit fantastische luchtvaartbedrijf.

De toegevoegde waarde van Aviocom is niet onopgemerkt gebleven bij chemische producenten en contractuele partnerships zijn dan ook aangegaan met wereldspelers zoals; AkzoNobel en Shell, om elkaars positie verder te versterken.

Sinds het bestaan van Aviocom hebben wij met een zeer loyaal en gemotiveerd team een jaarlijkse omzetgroei bereikt van 20 tot 50% (in een economisch turbulente markt) en ligt onze winstgevendheid op een gewaardeerde 7%.


Vingino is een internationaal denim Lifestyle merk voor kinderen. Geïnspireerd door Italiaanse stijl. Vingino ontwerpt unieke collecties met een robuuste en vintage uitstralingen en creëert kleurrijke producten met een speels en innovatief uiterlijk. Dit doen we voor de love of denim.


Readyforliving is een onderscheidende projectontwikkelaar die woningen ontwikkelt en deze compleet afbouwt naar smaak van koper. In onze eigen showroom te Lelystad kunnen de kopers terecht voor het uitzoeken van keuken, vloer en wandafwerking, sanitair en tegels. Ook hebben wij een SieMatic Boutique in het hogere segment kwaliteitskeukens. Naast projecten in Lelystad zijn wij ook actief in o.a. Lemmer, Blokzijl, Almere, Ermelo, Zeewolde, Harskamp en ’s-Graveland. Kijk maar eens op de website www.readyforliving.nl.


De Adamfactory is een trendy en inspirerende bloemenwinkel in het Lelycentre. Te vinden aan de Weverstraat 2. In 2017 zijn we door RTL4 gekozen als de beste bloemist in Flevoland. Beoordeling op basis van assortiment, versheid, creativiteit, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en sfeer. We willen met onze creativiteit mensen inspireren. We krijgen dagelijks verse bloemen aangeleverd vanuit Aalsmeer, dus we bieden sowieso minimaal 7 dagen vaasgarantie. Naast bloemen hebben we een snel wisselende collectie van accessoires als potten, vazen, schalen maar ook lampen en alles was met woontrends te maken heeft. We zijn expert in bijzondere bruidsboeketten en ook voor rouwwerk op basis van persoonlijke wensen moet je bij ons zijn.

De winkel is elk seizoen in een andere stijl en we geven workshops. Niet alleen met bloemen en bloemschikken maar ook papiermarche, ijzerdraadfiguren, tuinbeelden maken enz. Alles kan eventueel gecombineerd worden met een hightea. Ook voor kinderen zijn er workshops en mogelijkheden voor een verjaardagspartijtje gecombineerd met een workshop. We zijn een echt familiebedrijf waar passie, liefde en creativiteit centraal staat, waar iedereen welkom is om geinspireerd te raken en creatief te zijn. onze bloemen zijn per stuk te koop dus iedereen kan zijn of haar eigen boeket samenstellen.

Kijk op www.adamfactory.nl maar kijk vooral eens in onze winkel, of al voor je binnenkomt want buiten heten we met onze mooie spullen al iedereen welkom in het Lelycentre. voor info bel 0320-240348 of mail info@adamfactory.nl


Gassan Diamonds is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij, gebouwd in 1879. In 2013 kregen meer dan 400.000 bezoekers een rondleiding door de prachtige diamantfabriek en is Gassan verklaard tot Beste Familiebedrijf van Nederland door de Stichting Familie Onderneming, in samenwerking met KPMG.

Bezoekers kunnen de diamantslijpers hun ambacht zien uitoefenen, terwijl meertalige gidsen uitleggen waar diamanten worden gevonden en hoe ruwe diamanten tot oogverblindende briljanten worden getransformeerd. Losse geslepen diamanten worden getoond evenals een uitgebreide collectie sieraden. Na de rondleiding wordt u uitgenodigd voor een gratis drankje in onze gezellige koffieshop in het voormalige ketelhuis en kunt u ons uitgebreide sieraden- en horlogecollectie bewonderen in onze in-house Boutique. Al meer dan 400 jaar lang perfectioneren de diamantslijpers de kunst van het ambacht. Bij Gassan Diamonds wordt deze traditie voortgezet en we zijn trots om een adembenemende en wereldwijd gepatenteerde slijpvorm te introduceren: Gassan 121, met honderdeenentwintig facetten.

Laat een rondleiding bij Gassan Diamonds het hoogtepunt van uw reis zijn;

 • gratis rondleidingen
 • geopend 7 dagen per week, het hele jaar door van 9.00 tot 17:0
 • persoonlijke aandacht voor individuen en groepen
 • diamanten gezet terwijl u wacht – in-huis Rolex Boutique
 • grote sieraden en horloge collectie in-huis aanwezig met merken zoals Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Omega, Choices by DL en Gassan 121
 • parkeerplaats voor bussen en afmeersteiger
 • BTW teruggave voor niet EU-leden

Om uw rondleiding te boeken, bezoekt u onze website: www.gassan.com

Gassan Diamonds
Nwe. Uilenburgerstraat 173 – 175 | 1011 LN Amsterdam | P: +31 (0)20 622 5333

Gassan Dam Square
Rokin 1-5 (Dam) | 1012 KK Amsterdam | P: +31 (0)20 624 5787

Gassan Boutique
P.C. Hooftstraat 84 | 1071 CB Amsterdam | P: + 31 (0)20 210 5900

Gassan Schiphol
Dep. Lounges 1,2,3,4 & Arrivalhall 3 | Schiphol Airport | P: +31 (0)20 405 9951


Opgericht in 2005 ik doe tuinonderhoud voor particulier en bedrijf:

 • renovatie
 • bomen snoeien en kappen
 • leveren en aanbrengen (sier)bestrating
 • schuttingen
 • blokhutten en overkappingen
 • tuinverlichting en stroom in de tuin

Vriendelijke groet,

Rene

Kreek 78, 8212 XD Lelystad

06-16636334


Wie is Van der Linden Bedrijfsmakelaars?

Bedrijfsmakelaardij in Almere, Amsterdam en Lelystad Van der Linden

Bedrijfsmakelaars B.V. is de gespecialiseerde tak binnen de Van der Linden Groep die zich bezig houdt met bedrijfshuisvesting. Ons makelaarsteam staat voor een professionele, persoonlijke en betrokken aanpak. Na de start in 1975 van de Van der Linden Groep is in 1989 de bedrijfsmakelaardij als een specialisme opgepakt en in 2006 verzelfstandigd.

Commercieel Vastgoed met specialisatie advisering transformaties en herontwikkeling.

Ons werkgebied strekt zich uit van Almere en Lelystad tot de regio groot Amsterdam als het gaat om het aanbod van commercieel vastgoed. Onze klantenkring is echter veel breder. Met name als het gaat om beleggingen vinden we onze opdrachtgevers nationaal. We zien dat steeds meer commercieel vastgoed langdurig leeg staat en rendementen sterk teruglopen. Verduurzaming van vastgoed is een actueel vraagstuk. We hebben ons de afgelopen periode gespecialiseerd in advisering en begeleiding bij transformaties en herontwikkeling van onder andere bedrijfspanden, kantoorgebouwen en zorgcomplexen.

Onze dienstverlening op het gebied van bedrijfsmakelaardij is echter heel breed. Van aankoop en aanhuur, verkoop en verhuur, tot beleggingen, taxaties en heronderhandelingen.