Onze sponsors

Mede dankzij de steun van onze sponsoren is De Lelystadse Hippiemarkt uitgegroeid tot een mooi evenement. Ook dit jaar mochten wij rekenen op de steun van deze onmisbare groep ondernemers. Wil je ook De Lelystadse Hippiemarkt laten groeien en daarmee gelijk de goede doelen voor 2020 steunen? Klik dan hieronder voor een aanmeldformulier.

Het goede doel voor 2020 is de St. Yvonne Winter foundation. Jaarlijks doneren wij vanuit deze stichting aan lokale, maatschappelijke doelen in Flevoland. Binnenkort meer.

Aanmelden als sponsor

By Gigi
Op 14 febrauri j.l. lanceerde Giselle Bijlsma, kleindochter van President Directeur van GASSAN Benno Leeser en dochter van GASSAN COO David Bijlsma, onder grote belangstelling van een nieuwe generatie fashionista’s haar eerste juwelenlijn By gigi. Een lijn met als thema de liefde kon natuurlijk niet op een toepasselijker dag dan Valentijnsdag gepresenteerd worden.

Image

Peter heeft een praktijk gericht op het helpen van mensen die werkzaam zijn in organisaties. Door mensen te helpen, help je de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Hij begeleidt teams, directieleden, maar ook individuele professionals die ondersteuning nodig hebben om weer enthousiast, gemotiveerd aan de slag te gaan met vertrouwen in de toekomst.

Ieder mens wil gelukkig zijn, óók in zijn/haar rol als werkend mens. In deze stress volle tijd is dat niet altijd even gemakkelijk. Er wordt veel van je gevraagd, en tot overmaat van ramp vraag je óók nog eens veel van jezelf.

Peter brengt jou (en het team) terug naar de essentie; hierdoor ontstaat ruimte en perspectief, feitelijk de randvoorwaarden voor het laten groeien van inspiratie en kracht. De aanpak van Peter is gebaseerd op de positieve psychologie, het toegroeien naar bevlogenheid.

HET GAAT ER NIET OM WAT JE OVERKOMT, MAAR HOE JE ER MEE OMGAAT!

Ben je geïnteresseerd, kun je altijd de website bezoeken: www.petervankleij.nlAviocom is opgericht in 2005 om de luchtvaartindustrie een “One-Stop Shop” concept aan te bieden voor de levering van hightech chemische eindproducten. Onze ervaring zetten wij in bij vliegtuigonderhoudsbedrijven om advies te geven over hoe zij hun processen efficiënter en effectiever kunnen inrichten om zodoende kosten te besparen. Tevens verzorgen wij trainingen “on the job” of bij ons op kantoor, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven.

Deze trainingen en adviezen leiden naar introductie van nieuwe producten die wij vervolgens inkopen, opslaan en leveren aan onze luchtvaartklanten in hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk.

Aviocom heeft een 5 jarig contract met KLM voor de levering van producten en diensten en mede door dit contract zijn wij uitgegroeid tot de grootste leverancier van chemische producten bij dit fantastische luchtvaartbedrijf.

De toegevoegde waarde van Aviocom is niet onopgemerkt gebleven bij chemische producenten en contractuele partnerships zijn dan ook aangegaan met wereldspelers zoals; AkzoNobel en Shell, om elkaars positie verder te versterken.

Sinds het bestaan van Aviocom hebben wij met een zeer loyaal en gemotiveerd team een jaarlijkse omzetgroei bereikt van 20 tot 50% (in een economisch turbulente markt) en ligt onze winstgevendheid op een gewaardeerde 7%.


De Adamfactory is een trendy en inspirerende bloemenwinkel in het Lelycentre. Te vinden aan de Weverstraat 2. In 2017 zijn we door RTL4 gekozen als de beste bloemist in Flevoland. Beoordeling op basis van assortiment, versheid, creativiteit, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en sfeer. We willen met onze creativiteit mensen inspireren. We krijgen dagelijks verse bloemen aangeleverd vanuit Aalsmeer, dus we bieden sowieso minimaal 7 dagen vaasgarantie. Naast bloemen hebben we een snel wisselende collectie van accessoires als potten, vazen, schalen maar ook lampen en alles was met woontrends te maken heeft. We zijn expert in bijzondere bruidsboeketten en ook voor rouwwerk op basis van persoonlijke wensen moet je bij ons zijn.

De winkel is elk seizoen in een andere stijl en we geven workshops. Niet alleen met bloemen en bloemschikken maar ook papiermarche, ijzerdraadfiguren, tuinbeelden maken enz. Alles kan eventueel gecombineerd worden met een hightea. Ook voor kinderen zijn er workshops en mogelijkheden voor een verjaardagspartijtje gecombineerd met een workshop. We zijn een echt familiebedrijf waar passie, liefde en creativiteit centraal staat, waar iedereen welkom is om geinspireerd te raken en creatief te zijn. onze bloemen zijn per stuk te koop dus iedereen kan zijn of haar eigen boeket samenstellen.

Kijk op www.adamfactory.nl maar kijk vooral eens in onze winkel, of al voor je binnenkomt want buiten heten we met onze mooie spullen al iedereen welkom in het Lelycentre. voor info bel 0320-240348 of mail info@adamfactory.nl


Wat Nederland uniek maakt? We leven al eeuwenlang aan het water, onder de zeespiegel en vinden dat de normaalste zaak van de wereld. We kennen de oerkrachten van de zee, bedwingen hem om ons land te beschermen, weten als geen ander schepen te bouwen die oceanen kunnen bevaren.

Batavialand is dé plek in Nederland waar je voelt hoe we door de eeuwen heen samenwerken met de zee. Je stapt in de wereld van land ontginnen en bodemvondsten, je ervaart hoe de Nederlandse handelsgeest en de scheepsbouw de handen ineensloegen, je ontdekt hoe ons maritiem verleden de wortels van de toekomst zijn. In het museum, op de werf en het VOC-schip de Batavia.

Stap in de wereld van Batavialand: Ontdek het maritiem verleden. Ga aan de slag met de toekomst.